Οίκος Μόδας VESTIARIO στα Ιωάννινα. Μοναδικός χώρος για την ολοκληρωμένη γυναικεία εμφάνιση, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ.
Νυφικά Φορέματα, Βραδυνά Φορέματα, Φορέματα Γάμου-Βάφτισης, Νυφικά Παπούτσια-Τσαντάκια, Δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής, Υφάσματα





Υπενθύμιση Κωδικού Χρήστη
Υπενθύμιση Ονόματος Χρήστη

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

facebook

NewsLetter

Ονομα:
Email:
Έχουμε 172 επισκέπτες συνδεδεμένους
fotos01


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ Feed - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΡΑΠΤΙΚΗΣ

Ταξινόμηση κατά:

Φόρεμα και μπολερό σατέν-οργαντίνα

No L- Τιμή: Από 787 στα 550 ευρώ. Φόρεμα υψηλής ραπτικής και μπολερό από σατέν ύφασμα και οργαντίνα (διατίθεται σε πολλά νούμερα και σε εκρού χρώμα κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Τουαλέτα ολομέταξo σατέν-μουσελίνα

Τουαλέτα υψηλής ραπτικής από ολομέταξο ύφασμα και μουσελίνα (διατίθεται σε πολλά νούμερα και χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Τουαλέτα ολομέταξο σατέν

No S- Τιμή: Από 490 στα 400 ευρώ. Τουαλέτα υψηλής ραπτικής από ολομέταξο σατέν εμπριμέ ύφασμα με κεντημένα Swarovski στον μπούστο

Φόρεμα τούλι-δαντέλα

Νο Μ- Τιμή: Από 550 στα 380 ευρώ. Φόρεμα υψηλής ραπτικής από τούλι και μπούστο από δαντέλα με κεντημένες χάντρες και σατέν κορδέλα

Φόρεμα μεταξωτό σατέν-μουσελίνα

Νο Μ- Τιμή: Από 550 στα 380 ευρώ. Φόρεμα υψηλής ραπτικής από μεταξωτό σατέν ύφασμα και μουσελίνα με απλικαρισμένα τριαντάφυλλα από μουσελίνα και κεντημένα Swarovski (διατίθεται σε πολλά νούμερα και χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Τουαλέτα ολομέταξo σατέν-μουσελίνα

Νο Μ- Τιμή: Από 680 στα 470 ευρώ. Διατίθεται και σε χρώμα καφέ-μόκα Νο L. Τουαλέτα υψηλής ραπτικής από ολομέταξο ύφασμα κεντημένη με Swarovski και μανίκια από μεταξωτή μουσελίνα (διατίθεται σε πολλά νούμερα και χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Τουαλέτα μεταξωτό σατέν-δέρμα

No S- Τιμή Από 890 στα 600 ευρώ. Τουαλέτα υψηλής ραπτικής από μεταξωτό σατέν ύφασμα με λεπτομέρειες από δέρμα, δαντέλα και Swarovski (διατίθεται σε πολλά νούμερα και χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Τουαλέτα ελαστικό σατέν-δαντέλα

Νο XL- Τιμή: Από 1150 στα 800 ευρώ. Τουαλέτα υψηλής ραπτικής από ελαστικό σατέν ύφασμα και δαντέλα με λεπτομέρειες από Swarovski (διατίθεται σε πολλά νούμερα και χρώματα κατόπιν ειδικής παραγγελίας)

Οίκος Μόδας VESTIARIO στα Ιωάννινα. Μοναδικός χώρος για την ολοκληρωμένη γυναικεία εμφάνιση, αλλά και το ιδιαίτερο στυλ. Νυφικά Φορέματα, Βραδυνά Φορέματα, Φορέματα Γάμου-Βάφτισης, Νυφικά Παπούτσια-Τσαντάκια, Δημιουργίες Υψηλής Ραπτικής, Υφάσματα